top of page

Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Marianne Løjesbjerg og er indehaver af Klinik Løjesbjerg. Klinikken blev til 1. februar 2018, til at starte med boede vi på vores slægtsgård af samme navn, derfor navnet på klinikken. 1. august 2022 flyttede vi til Dianalund, hvor klinikken nu fortsat er i vores bolig.

 

Jeg er uddannet klassisk zoneterapeut og har siden taget en overbygning som muskulær zoneterapeut. I  klinikken behandler jeg mine klienter for både større og mindre udfordringer.

 

Desuden har jeg taget kursus i wellness behandlinger som Japansk Lifting med et touch.

 

Jeg er Registreret Alternativ Behandler hos brancheforeningen Zoneconnection og jeg er uddannet babymassageinstruktør hos Katrine Birk.

 

Da jeg samarbejder med Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til dine zoneterapibehandlinger hos mig. Jeg indberetter elektronisk til Danmark.

 

Jeg samarbejder også med flere sundhedsordninger, så husk at brug den, hvis du har en. 

 

Både børn og voksne er velkomne i min klinik

 

Oprindeligt er jeg uddannet pædagog og har arbejdet som dette hele mit arbejdsliv, og derfor brænder mit hjerte ekstra meget for børn. Til de helt små tilbyder jeg babyzoneterapi og babymassage, som er blide behandlinger, babyerne elsker at få.

 

Mange af mine klienter vender tilbage gang på gang, fordi de tydeligt kan mærke, hvilken forskel det gør at få en dejlig og effektiv behandling.

 

Nogle er startet med at få gravidmassage, og siden er de kommet igen med deres baby og senere igen for at få wellness behandlinger. For det kan godt være lidt hårdt at blive mor.

 

Andre opsøger mig, fordi de har ondt forskellige steder på kroppen, og her kan bruger jeg både den klassiske zoneterapi og den muskulære for at afhjælpe problemerne.

Den mere private side af mig

 

Jeg er gift med Kurt og I vil også møde vores hund Hugin. Derudover er jeg mor til 2 voksne døtre og mormor til 2 piger. 

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Klinik Løjesbjerg.

Sådan siger nogle af mine klienter

Karina siger: "Har været på besøg hos Marianne, da jeg var så heldig at få en trøstepræmie her på facebook.

Yderst behagelig modtagelse i rare omgivelser. Jeg fik en behandling, hvor jeg fik ansigtsmassage kombineret med massage af arme,bryst, nakke og hovedbund. Det var rart og kom helt ned i gear.

Jeg kommer gerne igen ...Kan anbefales"

 

Helle siger: ”Jeg har gennem de sidste 4 1/2 år været igennem en længere udredning på stort set de fleste Sjællandske sygehuse, hos kiropraktorer, fysioterapeuter, smerteklinik osv. ALLE har opgivet at hjælpe mig. Jeg har nu været hos Marianne to gange, og det har i de to uger givet mig meget bedre livskvalitet. Så jeg håber, at mine fremtidige behandlinger vil gavne mig som nu, hvor jeg sover bedre, har mindre smerter og har været mere aktiv.”

 

 

”Kan varmt anbefale Marianne. Et fantastisk dejligt positivt og smilende menneske, som virkeligt forstår hendes job. Det har været en kæmpe fornøjelse at komme hos hende, og det er ikke sidste gang for mig, jeg vender tilbage til en dejlig behandling. ❤❤❤❤”

 

Pia siger:

Jeg har fået forskellige behandlinger hos Marianne. Japansk lifting, massage og sidst Access bars.

Min mand nyder godt af helmassage og zoneterapi.

Man går altid fra Marianne med en dejlig lethed i kroppen.

Jeg har anbefalet Klinik Løjesbjerg til andre.

Hvis fem stjerne er topkarakter, er de hermed givet 

​ 

Karin siger: 

Man forlader ikke klinikken uden et smil om munden og som et nyt menneske. Marianne gør underværker med sine behandlinger.

Hvis lysten er - får man også snakket om løst og fast.

Marianne får mine varmeste anbefalinger ⚘️⚘️⚘️

MKL (17 of 34).jpg

Ønsker du at høre mere om de behandlinger jeg tilbyder, så kan du booke mig til 15 min. gratis afklaringssamtale ved at klikke på knappen

hugin_edited.jpg
bottom of page