Hvem er jeg?

Zoneterapeut og massør Marianne Løjesbjerg

Jeg er en årgang 1959 og bor det skønneste sted i Reerslev ved Ruds-Vedby, på en gammel slægtsgård, som har været i familiens eje i over 100 år. Her har jeg min klinik, hvor jeg behandler stor som lille med de udfordringer de har.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet som dette hele mit arbejdsliv, men for nogle år siden, fandt jeg ud af at jeg havde brug for noget andet i mit liv. Det blev at hjælpe andre mennesker med de udfordringer de kan have. 

Så derfor startede jeg på uddannelsen til zoneterapeut og blev færdig i 2018, i 2019 begyndte jeg på uddannelsen til massør og i februar 2020 bliver jeg færdig med den. 

Jeg elsker min nye uddannelser og nyder at kunne gøre en forskel for andre mennesker.

Jeg har selvfølgelig taget kurser i forskellige wellness behandlinger også, det er Japansk Lifting - med et touch og hot stone massage.

Da jeg jo er pædagog, brænder mit hjerte jo meget for børnene, og derfor har jeg også taget babyzoneterapikurser samt har uddannet mig som babymassageinstruktør hos Katrine Birk.

Jeg er gift og mor til to voksne døtre og mormor til 2 piger. Jeg arbejder 30 timer om ugen som pædagog og den resterende tid er jeg i min klinik. 

 

Jeg er Registreret Alternativ Behandler hos Zoneconnection Terapeutforening ZCT.

Jeg samarbejder med Sygeforsikring Danmark

Referencer

Et liv med smerter, er som at lægge et budget. Skal man bruge meget energi en dag, så skal der spares op til og derefter spares op til næste "udgift". Jeg har gennem de sidste 4 1/2 år været igennem en længere udredning på stort set de fleste Sjællandske sygehuse, hos kiropraktorer, fysioterapeuter, smerte klinik osv. ALLE har opgivet at hjælpe mig, på Slagelse sygehus var jeg til konference med 4 overlæger der direkte sagde: Vi er ikke i tvivl om at du har mange kroniske smerter Helle, men vi er ikke dygtige nok i Danmark til at finde ud af hvorfor !!! I går fik jeg den endelig dom: Vi stopper udredningerne nu, du vil resten af livet leve som kronisk syg med dage hvor du er invalid og intet kan :'( Hård dom. Men NU til SOLSTRÅLE historien midt i mit smerte helvede og frustrationer. Løjesbjerg Helse for krop og Sjæl havde lagt denne op på sin side, som jeg helt tilfældig ser, tænker jeg skriver, håber på at JEG endelig har lidt held med mig - Det havde jeg, har nu været hos Marianne to gange, det har i de to uger givet mig meget bedre livskvalitet, ved godt at træerne ikke vokser ind i himmelen, men det der går godt kommer ikke skidt tilbage, så jeg håber at mine fremtidige behandlinger vil gavne mig som nu, hvor jeg sover bedre, har mindre smerter og har været mere aktiv. TAK Marianne for at JEG fik denne chance <3 Du er et meget smukt menneske, forstående, empatisk, giver ro og gode tanker. Ønsker dig held og lykke med din forstående eksamen, som du nok skal klare. Du har med garanti mig som fast kunde. Mine diagnoser er: Flere diskusprolapser, fibromyalgi, piskesmæld, irretabel tyktarm, gigt, post traumatisk stress og psoriasis. Tak for dig 

Var så heldig at vinde en skøn behandling med Hotstone massage hos Marianne da hun kom på Instagram.. 
Det var dejligt og der var den hyggeligste stemning med lys og stille afslappende musik i baggrunden.. 
Er man til velvære massage og godt kunne bruge en omgang selvforkælelse så kan det bestemt anbefales at besøge hende 

Kan varmt anbefale Marianne. Et fantastisk dejligt positivt og smilende menneske som virkeligt forstår hendes job. Det har været en kæmpe fornøjelse at komme hos hende og det er ikke sidste gang for mig, jeg vender tilbage til en dejlig behandling. ❤❤❤❤

​Super dejlig massage 👍
Tilpas smerte 🙈... Kommer helt sikkert igen.


 

Ønsker du at høre mere om de behandlinger jeg tilbyder, så kan du booke mig til 15 min. gratis afklaringssamtale ved at klikke på knappen

Klinik Løjesbjerg, Dyndengvej 1, 4291 Ruds-Vedby tlf. 20710909 mail:info@klinikloejesbjerg.com cvrnr.: 39295571