top of page

Zoneterapi og fertilitet

 

For langt de fleste par lykkes det dem selv at blive gravide. Men der er desværre også par, som må kæmpe noget hårdere for det.

I Danmark oplever op mod 20% af befolkningen enten barnløshed i perioder eller vedvarende barnløshed. Næsten hvert 10. barn kommer til verden efter en fertilitetsbehandling, og det samme billede tegner sig i resten af den vestlige verden.

Manglende fertilitet

Der kan være mange årsager til barnløshed eller manglende fertilitet. Det kan fx være hormonelle ubalancer, manglende eller uregelmæssig menstruation, eller at mandens sædkvalitet er dårlig.

I tilfælde af manglende fertilitet kan zoneterapi hjælpe med at få skabt balance i kroppen hos både kvinden og manden. Begge parter kan derfor have stor glæde af at få zoneterapi.

Så står I i samme situation, skal I vide, at der er håb.

Zoneterapi har hjulpet mange kvinder til at blive gravide. I forbindelse med insemination og IVF-behandling er det en god idé at supplere med zoneterapi.

Dels fordi det bringer din krop i balance, så den bliver boostet til at gøre det, den skal. Dels bliver alle de affaldstoffer, du har aflejret gennem årene, renset ud, så din krop bliver klar til at gennemgå en graviditet.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi og du kan dermed sagtens modtage zoneterapibehandling samtidig med, at du er i fertilitetsbehandling. Det kan også være gavnligt at få zoneterapi inden fertilitetsbehandling, så kroppen er så godt klædt på som muligt til forløbet.

Zoneterapi kan dog ikke stå alene, og det er derfor vigtigt også at se

på jeres kost, motion og generelle livsstil.

Hvad kan zoneterapi gøre for dig?

Behandlingerne tager altid udgangspunkt i netop jeres situation og behov. Derfor starter behandlingen altid med en samtale med jer, hvor jeres udfordring bliver kortlagt og sammen finder vi frem til den behandling der er målrettet jer.

Tit og ofte vil der indgå følgende i behandlingen:

 

Bestil din behandling

Når du klikker på knappen nedenfor , kommer du ind i mit bookingsystem, hvor du selv kan vælge det tidspunkt der passer dig bedst. Den 1. gang anbefaler jeg at I booker 90 min, således at der er god tid til at snakke og behandle.

Få 15 min. gratis samtale

Hvis du er i tvivl, om zoneterapi kan hjælpe med at øge din fertilitet, er du meget velkommen til at booke 15 min. afklarende samtale.

Du binder dig ikke til noget, da det er helt uforpligtende. Klik på knappen nedenfor og vælg et tidspunkt i min onlinekalender.

 

baby-821625_1280.jpg
family-2610205_1280.jpg
bottom of page