top of page

Wellness er krop og sind i balance

Wellness handler om, at du gør noget godt for dig selv. Det kan både være i form af god ansigts- og kropspleje, mental afslapning, sund mad og/eller fysisk træning.

Men det kan også være, du tager en fridag, hvor du gør noget godt for både krop og sjæl, samtidig med at du får et lille pusterum fra arbejdet.

For nogen handler det om at få en god ansigts- og kropspleje, for andre handler det om mental afslapning.

Det er meget individuelt, hvad wellness handler om, men du opnår den specielle følelse, når du kan sige til dig selv "Nu har jeg det virkelig godt".

 

Jeg tilbyder følgende wellness behandlinger

Japansk Lifting med et touch er en ansigtsbehandling til afspænding og stimulering af dit ansigt. Her kombinerer jeg ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfedrænage og akupressur med rensende og nærende ansigtsmasker.

Det er en meget behagelig behandling, hvor dit ansigt bliver grundigt gennembearbejdet, og du får et dybdevirkende og varigt resultat.

Japansk Lifting går ud på at styrke, forbedre og aktivere dit ansigts egne naturlige funktioner. Det betyder, at din krop bliver udrenset, dit ansigt afspændes, og muskulaturen genvinder sin naturlige spændstighed.

Hot Stone massage er en massageform, hvor jeg bruger glatte og opvarmede sten som en forlængelse af mine egne hænder. Det kan også foregå ved, at jeg placerer stenene forskellige steder på din krop.

Varmen fra stenene hjælper din krop med at slappe af og med at varme dine muskler godt op, så jeg bedre kan massere dem.

 

 

Klik på knappen nedenfor, og du kan vælge det tidspunkt for din behandling, der passer dig bedst.

 

 

relax-1183452_1920.jpg
woman-3688233_1920.jpg
spa-3184610_1920.jpg
bottom of page