top of page

 Zoneterapi til voksne

Zoneterapi kender de fleste i dag. Behandlingen foregår primært på fødderne og op af underbenene. Fødderne afspejler kroppen og via denne forståelse kan man undersøge føddernes zoner og dermed nå til en diagnose af problemstillinger i kroppen. Fødderne fortæller om balancen i kroppen - eller nærmere ubalancen. Denne ubalance kan såvel afspejle sig ved sygdom, som ved smertetilstande i muskler og led.

Jeg bruger 2 teknikker her i klinikken den klassiske zoneterapi, som er min grunduddannelse, men der udover har jeg videreuddannet mig så jeg nu også kan muskulær zoneterapi

Med den muskulære zoneterapi tester jeg din ryg for skævheder og jeg tester muskler fra lænden og op til toppen af hovedet. Jeg tester fødderne for ubalancer, før end jeg sammensætter din behandling. Dette giver mig også en øget forståelse for, hvorfor du netop har udviklet de symptomer, du kommer til mig med. Det gør også behandlingen mere effektiv, uanset om du har nakkesmerter, iskias eller menstruationssmerter – og så gør det jo ikke noget, at behandlingen er skræddersyet præcist til dig 😊"

 

 Det er velkendt at zoneterapi er godt til vedligeholdelse af kroppens balance.

Her får du 4 gode grunde til, hvorfor du med fordel kan vælge zoneterapi:

  • Du får styrket balancen i din krop og din psyke har også glæde af det.

  • Dit almene velbefindende bliver forbedret, og du får ikke nogen bivirkninger

       efter en behandling.

  • Har du smerter kan zoneterapi være med til at lindre dem.

  • Døjer du med lidelser som migræne/hovedpine, allergi/astma, fordøjelse, muskler og led og meget mere er

       zoneterapi er effektiv behandlingsform.

Når jeg behandler med zoneterapi så vil du opleve, at din krops egne helbredende kræfter bliver sat i gang. Jeg arbejder med hele din krop, og det betyder, at jeg har fokus på funktionsforstyrrelser, årsager hertil og din krops evne til at helbrede ubalancer.

 

Zoneterapien kan styrke din krop og psyke og lindre bivirkninger.

Har du problemer med f.eks. astma/allergi, migræne/hovedpine, fordøjelse, fertilitet, graviditet, fødsel, smerte i muskler og led og m.m kan zoneterapi have en gavnlig virkning. En klient havde migræne og hedestigninger og efter behandling var det væsentlig reduceret.

En behandling varer ca. 60 minutter. Den første behandling starter med en samtale og en undersøgelse af din ryg,og en gennemgang af dine fødder, det sætter jeg god tid af til, så når du kommer første gang skal du vælge zoneterapi 75 min. Herefter opstiller jeg et behandlingsforløb, som er tilpasset til dig og dine behov.

Det er vigtigt at understrege at zoneterapi kan ikke erstatte lægelig behandling, men skal ses som et supplement.


Har du symptomer på sygdom, bør du altid drøfte disse med din læge, inden du søger alternativ behandling.

Hvor mange behandlinger har du brug for?


Det er vanskeligt at sige på forhånd, hvor mange behandlinger der er nødvendige for dig. Det afhænger af hvilket problem du har, samt hvor længe du har oplevet det. Sammen sammensætter vi et forløb på ca. 8 gange. De første 3-5 gange anbefaler jeg at du kommer 1 gang ugentlig og derefter aftaler vi så hvor lang tid der skal gå. I forløbet kommer vi også ind på kost, vitaminer og evt. træning.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler ved brancheforeningen Zone Connection. Det vil sige at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og der er også flere sundhedsforsikringer der giver tilskud til zoneterapibehandling. Se mine betingelser for sundhedsforsikringer her: https://www.klinikloejesbjerg.com/priser-abningstider


Jeg arbejder selvfølgelig under tavshedspligt og alle  oplysninger behandles fortroligt. Læs min persondatapolitik her:

https://www.klinikloejesbjerg.com/gdpr-data-forordning

 

Få 15 min, gratis afklarende samtale

Er du i tvivl, om zoneterapi er noget for dig, eller vil du gerne spørge mig om noget, før du booker en behandling?

Så er du meget velkommen til at booke 15 min. afklarende samtale. Det er helt uforpligtende for dig og du binder dig ikke til noget.

Når du klikker på knappen nedenfor, bliver du sendt til min onlinekalender, hvor du kan vælge et tidspunkt der passer dig.

Udtalelser og anbefalinger:

Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Løjesbjerg - Marianne er super kompetent og dygtig behandler - du får den bedste behandling så tøv ikke med at bestille tid, om det er til velvære og forkælelse eller hvis du har en udfordring som driller dig - Marianne er klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Maja

Jeg kan kun anbefale Klinik Løjesbjerg, hvor jeg har modtaget flere zoneterapi behandlinger, Marianne er dygtig, omhyggelig og seriøs i sin behandling, Marianne har fået styr på min dårlige mave, så jeg er fuldt ud tilfreds. 

Lykke Jørgensen

Kalundborg

Jeg kan varmt anbefale Marianne og hendes behandlinger. Jeg kommer fast 1 gang om måneden hvor jeg får zoneterapi og massage. Hvis ikke jeg får disse behandlinger vil jeg ikke kunne fungere bare nogenlunde i min hverdag Marianne er venlig positivt og et smilende menneske

Lisbeth Larsen

Super god oplevelse. Virkelig dejlig massage og zoneterapi 

Lise Christensen

therapy-gbaace6bea_1920.jpg
Zoneterapi terapi
bottom of page