top of page

Zoneterapi og graviditet

Når du er gravid, kan det være gavnligt for dit daglige velvære at få behandlinger med zoneterapi. Samtidig reducerer det de problemer, der kan opstå.

Blid zoneterapi er fantastisk gennem hele graviditeten, da det både kan afhjælpe kvalme, forstoppelse, kramper, ødemer, blærebetændelse, søvnforstyrrelser, ondt i ryggen og problemer med bækkenet.

Bliv klar til din fødsel med zoneterapi

Det er aldrig for sent at få zoneterapi under graviditeten. Jeg har haft flere klienter, der har ringet nogle få dage før termin og fortalt, at de har hørt, at zoneterapi kan sætte gang i fødslen.

Det kan zoneterapi dog ikke, men det kan modne og forberede din krop til fødslen. Zoneterapi balancerer kroppens funktioner, og blodgennemstrømningen bliver optimal i alle dine muskler. Da din livmoder er én stor muskel, kommer den i topform, så du bliver helt klar til din fødsel.

Under graviditeten kan du også få gravidmassage. Det har jeg mange, der har glæde af specielt i det sidste trimester, hvor alt føles tungt og besværligt, og du får mere ondt i kroppen.

 

Sådan bestiller du

Klik på knappen nedenfor, hvorefter du kommer ind i mit bookingsystem. Her vælger du selv det tidspunkt, der passer dig bedst.

  

 

 

 

Har du brug for en afklarende samtale?

Hvis du er i tvivl, om zoneterapi er noget for dig under din graviditet, er du meget velkommen til at booke 15 min. gratis, afklarende samtale.

 

På den måde kan du få svar på dine spørgsmål, og du binder dig ikke til noget. Klik på knappen nedenfor og vælg det tidspunkt, der passer dig, i min onlinekalender.

gravid.jpg
zoneterapi1.jpg
baby-g5232e2422_1920.jpg
bottom of page