Skab mere glæde, skab mere ro i jeres nybagte familie.

Jeg behandler her:

  Ruds-Vedby:

  Dyndengvej 1

  4291 Ruds -Vedby

  Tlf: 20 71 09 09

  Velkommen på min hjemmeside Klinik Løjesbjerg, jeg hedder Marianne Løjesbjerg og jeg behandler blidt de mindste, jeg giver baby zoneterapi, babymassage samt er instruktør i babymassage, jeg behandler også jer voksne.

   

  Mit formål er at hjælpe nybagte familier, så I oplever mere ro, mere glæde i jeres liv med jeres skønne baby. Jeg elsker at se, hvordan jeg kan hjælpe med at skabe harmoni i familien, selv om det kun er baby der bliver behandlet.

  Jeg er meget lyttende, imødekommende, omsorgsfuld og empatisk og jeg har stor respekt for jer forældre, det er jer der kender jeres baby bedst og ved hvad der hjælper.

  Når noget i din babys krop eller i din egen krop ikke fungerer, kommer den i ubalance, og ubalance kan resultere i sygdom, smerter, ubehag og træthed. Zoneterapi kan genskabe denne balance ved tryk på fødderne. Under og på dine fødder findes zoner, for hvert eneste område af din krop. Hvis en reflekszone er øm, er der problemer det tilsvarende sted på kroppen. Under zoneterapi behandles zonerne med særlige tryk, og jeg løser problemerne, så din krop igen kommer i balance.

  Hvis du som mor har brug for lidt lækker wellness tilbyder jeg også Japansk Lifting og Hot Stone massage, så du igen kan modstå hverdagens strabadser.

   

  Hvis du er nysgerrig så ring til mig og få en gratis uforpligtende samtale. Ring på 20710909

  Følgende behandlinger tilbydes

  Klinik Løjesbjerg, Dyndengvej 1, 4291 Ruds-Vedby tlf. 20710909

  zoneterapi